Inspiratie

Wil je graag een evenement organiseren, maar heb je behoefte aan inspiratie? Wij helpen graag een handje met een aantal voorbeelden van fondsenwervende evenementen die in het verleden georganiseerd zijn door Vrouwen Bouwen.
filter
project
VB quiznight

Organiseer een gezellige VB Quiznight. Een sfeervolle en vooral competatieve avond. Laat diverse tafels met elkaar strijden om de VB bokaal en serveer tussendoor een eenvoudige hap. Denk bijvoorbeeld aan lokaties zoals: een fitness club, kasteel of strandtent. Draaiboeken voor een VB Quiznight zijn bij de coödinatoren op te vragen.

Start een evenement
project
VB muziek bij je thuis

Organiseer een Jazz Night of een klassiek concert in je huiskamer. Nodig vrienden uit en maak er een bijzondere avond van. Misschien ken jij wel een muzikale ster die wil optreden voor het goede doel.

Start een evenement
project
VB thema diner

Nodig familie en vrienden uit voor een thema diner. Denk bijvoorbeeld aan een origineel ‘moordspel diner’, een jacht of mossel diner. Tijdens de avond kun je een veiling of een loterij organiseren. Laat de locatie en eten sponseren.

Start een evenement
project
VB Tuinlunch: ‘bring you own food’ lunch

Aan elke tafel een ‘gastvrouw’ die haar eigen catering verzorgt voor haar vrienden en familie. Er ontstaat een grappige sfeer tussen de verschillende tafels; de ene tafel is nog mooier aangekleed dan de andere.

Start een evenement
project
VB vriendinnen golfwedstrijd

Nodig je vriendinnen uit voor een VB golfdag, maak er een ludieke wedstrijd van met op vele flights een uitdaging. Denk aan afslaan op een evenwichtsplank of bedenk een thema. Na afloop een BBQ met partners en kinderen. Tijdens de dag kun je ook een loterij organiseren.

Start een evenement
project
VB tourrally

Je kan een VB tourrally organiseren. Bijvoorbeeld van landgoed naar landgoed of naar een andere mooie locatie in het land. Tussenstops kun je maken op een bijzondere locatie met een lichte lunch; je kan eindigen met een BBQ waar partners bij aanwezig kunnen zijn.

Start een evenement
project
VB sportieve uitdaging

Durf jij je vrienden uit te dagen voor een sportieve ‘run’ voor VB of bedenk jij een andere sportieve uitdaging samen met je collega’s? Laat je sponsoren door je netwerk.

Start een evenement

Kom in actie.

Je eigen evenement starten is heel simpel. Start een evenement